0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Συμμετοχή σε Συνέδρια 2016

Home / Νέα & Ανακοινώσεις / Συμμετοχή σε Συνέδρια 2016
Συμμετοχή σε Συνέδρια 2016

Περιεχόμενα

Το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων
 στο 5ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας & στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών 
     Την 1η με 3η Απριλίου 2016 το Ψυχολογικό κέντρο Χανίων συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με θέμα την «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση. Η παιδεία και ο πολιτισμός ως πυλώνες περιφερειακής ανάπτυξης», στο συνέδριο πραγματοποιήθηκε ανακοίνωση με θέμα την «Εκπαίδευση Παιδαγωγών και Συμβούλων Ψυχικής Υγείας με τη χρήση πολυμέσων. Η περίπτωση του εξ αποστάσεως προγράμματος εκπαίδευσης του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων» από τους κκ, Τσιριγώτη Θεόδωρο και Χαραλαμπάκη Αναστάσιο.
Στις 4 με 6 Μαρτίου 2016 το Ψυχολογικό κέντρο Χανίων πλαισίωσε με δύο Ανακοινώσεις το 5ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας, που είχε ως θέμα «Επαναπροσδιορισμός στο Άτομο, στην Οικογένεια και στην Ομάδα: Ο ρόλος της Κλινικής Ψυχολογίας και της Ψυχολογίας της Υγείας». Οι εισηγήσεις με τις οποίες έγινε δεκτό το Κέντρο αφορούσαν: 1) «Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Κατάθλιψη – Μια γυναικεία Υπόθεση;» με τον διευθυντή σπουδών του ΨΚΧ, κ Τσιριγώτη Θεόδωρο και τη Γενική Ιατρό, κα Τσιριγώτη Ουρανία από το Κέντρο Υγείας Παράλιου Άστρους, & 2) «Οροθετικότητα και στίγμα – Από την οικογένεια στην κοινωνία» με τους κκ, Τσιριγώτη Θεόδωρο, Χαραλαμπάκη Αναστάσιο.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!