0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Τα Νέα του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων

Home / Νέα & Ανακοινώσεις / Τα Νέα του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων

Περιεχόμενα

2-3 Σεπτεμβρίου 2017

Βιωματικό Εργαστήριο «Ξεφυλλίζοντας την Προσωπική Ιστορία» 

Οι Ψυχολόγοι-Ψυχοθεραπευτές του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων, Θεόδωρος Τσιριγώτης & Αναστάσιος Χαραλαμπάκης, πραγματοποίησαν το Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Ξεφυλλίζοντας την Προσωπική Ιστορία» συνολικής διάρκειας 16 ωρών. Στο εργαστήριο συμμετείχαν τριάντα ενήλικες από όλη την χώρα, πραγματοποιώντας μια αναδρομή στην προσωπική τους ιστορία από τη γέννηση μέχρι τον παρόντα χρόνο, ανασκοπώντας στιγμές, ανάγκες, επιθυμίες και δουλεύοντας πάνω στα οικογενειακά δυναμικά με προσανατολισμό την αναπλαισίωση, τον επαναπροσδιορισμό και την βελτιοποίηση της συγγραφής των επόμενων σελίδων-φύλλων του βιβλίου της προσωπικής τους ιστορίας.

3 Σεπτεμβρίου 2017

Αποφοίτηση Σπουδαστών Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων

Οι εν ενεργεία σπουδαστές, οι τελειόφοιτοι, οι αποφοιτήσαντες, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων συναντήθηκαν στο Alexandra Beach Hotel στην Αγ. Μαρίνα Χανίων σε μια συγκέντρωση αποφοίτησης γεμάτη συγκίνηση, χαρά, ενθουσιασμό κι αγκαλιές.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν σπουδαστές του Κέντρου από όλη την Ελλάδα, έλαβαν τους τίτλους σπουδών τους, αντάλλαξαν σκέψεις, μοιράστηκαν αναζητήσεις και προβληματισμούς σε ένα κλίμα θετικής ενέργειας και ευγενούς άμιλλας.

Ενώ το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων τίμησε με ειδική πλακέτα, έπαινο και υποτροφία σπουδών την πιο μεγάλη σε ηλικία, αλλά και σοφία σπουδάστριά του, την κ Φλεμετάκη Αλίκη.

25 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη Νέας Εκπαιδευτικής Χρονιάς 2017-2018

-Το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων υποδέχτηκε τους νέους και τους εν ενεργεία σπουδαστές του ξεκινώντας τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2017-2018 με την έναρξη των μαθημάτων εκπαίδευσης. Η νέα χρονιά σηματοδοτήθηκε από τη δημιουργία πέντε τμημάτων συμβουλευτικής, τεσσάρων τμημάτων ειδίκευσης στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία, καθώς και τριών ομάδων εποπτείας. Ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός σπουδαστών ήρθε να επισφραγίσει την προσπάθεια των εκπαιδευτών και της διοίκησης του Κέντρου για παροχή υψηλής ποιότητας σπουδών πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των ενηλίκων εκπαιδευομένων, τις ανάγκες της κοινωνίας, το σεβασμό στον άνθρωπο, στην επιστήμη και τη δια βίου εκπαίδευση.

30 Σεπτεμβρίου & 1η Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο «Παιδική Επιθετικότητα και Διαχείριση Θυμού»

Το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων φιλοξένησε την ψυχολόγο, κ. Ιωάννα Κελαϊδή, στη διεξαγωγή ενός σεμιναρίου με θέμα την παιδική επιθετικότητα και τη διαχείριση του θυμού. Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος γονείς, εκπαιδευτικοί και άλλοι ενδιαφερόμενοι που αναζητούσαν απαντήσεις για το εν λόγω ζήτημα, ενώ όλοι μοιράστηκαν ανησυχίες και προβληματισμούς που αφορούσαν στην επιθετικότητα των παιδιών και των νέων που ολοένα και αυξάνεται τόσο στο οικογενειακό, σχολικό και ευρύτερα κοινωνικό πλαίσιο.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!