0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Θεραπεία Ζεύγους και τη Συμβουλευτικής Γάμου

Home / Νέα & Ανακοινώσεις / Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Θεραπεία Ζεύγους και τη Συμβουλευτικής Γάμου
Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Θεραπεία Ζεύγους και τη Συμβουλευτικής Γάμου

Περιεχόμενα

Εκπαίδευση στη Θεραπεία Ζεύγους & τη Συμβουλευτική Γάμου

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ζευγάρια και οικογένειες αναζητούν βοήθεια προκειμένου να διαχειριστούν τις κρίσεις (εσωτερικές και εξωτερικές) που αναπτύσσονται στη δυναμική των σχέσεων τους. Κάποια ζευγάρια επιθυμούν την επίλυση προβλημάτων μέσω της θεραπείας, ενώ άλλα αιτούνται στήριξης για την ομαλή λήξη της σχέσης ή του γάμου τους.

Οι επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί και σύμβουλοι καλούνται να διευρύνουν την επιμόρφωση τους και να καταρτιστούν στη θεραπεία ζεύγους που διαφέρει σημαντικά από την ατομική θεραπεία, ανεξάρτητα από την προσέγγιση που έχουν ενστερνιστεί ως θεραπευτές.

Το πρόγραμμα του κέντρου μας ανταποκρινόμενο σε αυτή την ανάγκη εισάγει κύκλο εκπαίδευσης στην Αναλυτικο-Συστημικής και Γνωασιιακής Συμπεριφορικής θεραπεία ζεύγους ,επιχειρώντας να συγκεράσει διαφορετικές θεάσεις και να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στους εκπαιδευόμενους.

Η εκπαίδευση θα έχει διάρκεια ένα εκπαιδευτικό έτος (Οκτώβριος 2020 – Ιούνιος 2021) ενώ τα σεμινάρια θα διεξάγονται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες, πιθανόν Τετάρτη 18:30-21:30 ή Παρασκευή 18:30-21:30) ώστε όλοι οι επιμορφούμενοι να οργανώσουν έγκαιρα το πρόγραμμά τους.

Το σύνολο των ωρών εκπαίδευσης ανέρχεται στις 120 ώρες συμπεριλαμβανομένων των ωρών εκπαίδευσης και εποπτείας.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος της εκπαίδευσής τους θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης και κατάρτισης στην Θεραπεία Ζεύγους και τη Συμβουλευτική Γάμου.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!