0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

επιστημονική Ομάδα E.C.I.P.

Home / ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΥΤΗΛΗΝΑΚΗ
EICP_favicon

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΥΤΗΛΗΝΑΚΗ

M.A. RM EAPsyP Εκπαιδεύτρια Ψυχοδυναμικής Συμβουλευτικής, Επόπτρια (ε)

Η Ελευθερία Μυτηληνάκη ζει και εργάζεται στα Χανιά ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Αποφοίτησε με άριστα από το 4ο Γενικό Λύκειο Χανίων όπου εισήχθη στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά με υποτροφία από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία.

Άσκησε για λίγο το επάγγελμα του οικονομικού συμβούλου σε Αθήνα και Χανιά. Στη συνέχεια εργάσθηκε για δεκαπέντε συναπτά έτη στην Ολυμπιακή Αεροπορία, σε μια σειρά διαφορετικών θέσεων. Εκπαιδεύτηκε στην Εφαμοσμένη  Συμβουλευτική στο Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης).

Παράλληλα, παρακολούθησε μονοετές πρόγραμμα στη Θεραπεία Ζεύγους, με εκπαιδευτές τον Αναστάσιο Χαραλαμπάκη και την Ανδρονίκη Παπαδάκη, ενώ συνέχισε την εκπαίδευσή της στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία προσανατολισμένη στις Αγχώδεις Διαταραχές στο Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων.

Είναι τελειόφοιτη του προγράμματος Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων σε συνεργασία με τη European Association of Psychodynamic Psychotherapy.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί εθελοντικά στη ΜΚΟ Συν – Άνθρωπος και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης. Από το 2021 είναι εκπαιδευόμενη επόπτρια του Ινστιτοτουτου.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και της European Association of Counselling.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!