0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

επιστημονική Ομάδα E.C.I.P.

Home / ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΆΚΗ ΕΛΈΝΗ
EICP_favicon

ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΆΚΗ ΕΛΈΝΗ

Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεύτρια

Η Ελένη Παπαδομαρκάκη είναι ψυχολόγος, αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο πεδίο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Wolverhampton της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει ειδικευθεί στη Συστημική Προσέγγιση στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) σε συνεργασία με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

Έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπεία Ζευγαριών στο Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης.

Έχει λάβει δίπλωμα στην Τραυματοθεραπεία με τη Mέθοδο E.M.D.R. από το Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας Αθηνών και είναι μέλος της E.M.D.R. Hellas.

Έχει επιτελέσει συνεργάτης του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής, του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, του Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, του Ιδιωτικού Γυμνασίου – Λυκείου Ώθηση και της Hellas E.A.P.

Από το 2014 είναι Εκπαιδεύτρια του Προγράμματος Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης «Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία: Θεωρία και Κλινική Πράξη» στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 2019 είναι εκπαιδεύτρια του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων – Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Ψυχοθεραπείας.

Εργάζεται ιδιωτικά προσφέροντας τις ακόλουθες υπηρεσίες ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων, τραυματοθεραπεία και διαδικτυακή ψυχοθεραπεία.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!