0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

επιστημονική Ομάδα E.C.I.P.

Home / ΕΦΗ ΚΑΤΗΡΤΖΟΓΛΟΥ
EICP_favicon

ΕΦΗ ΚΑΤΗΡΤΖΟΓΛΟΥ

MMed.Sc., RM HAC, EAC, EFCIP

Η Έφη Κατηρτζόγλου, είναι Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Κοινωνιολόγος και Εκπαιδεύτρια στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας (ΕΙCP). Ολοκλήρωσε τις σπουδές τις στο Τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MSc) στην Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας & ΕΑΠ).

Έχει σπουδάσει Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχική Υγείας στο Ευρωπαϊκό Ινστιστούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας, EICP, (τέως Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων) και στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο κλινικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία. Έχει εκπαιδευτεί στη Μορφολογική-Gestalt  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ιατρων στη στήριξη καρκινοπαθών και των οικογενειών τους καθώς και στη Συμβουλευτική – Ψυχομετρία και Διαχείριση Κρίσεων, με ειδίκευση στη σχολική συμβουλευτική, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την διοίκηση οργανισμών σχολικών μονάδων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ολοκλήρωσε διετή πρακτική άσκηση στο ΚΕΘΕΑ της Αθήνας, στο τμήμα ομαδικών θεραπειών καθώς και στο Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης και Αγωγής της Υγειάς.Το 2021 εκλέχθηκε μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (EEΣ),  είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (EAC) καθώς και μέλος του συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων. Eπίσης είναι στην ομάδα εργασίας της επιτροπής της περιοδικής επιστημονικής έκδοσης ”η Συμβουλευτική σήμερα” της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια ασκώντας Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεια καθώς και τον συντονισμό ομάδων. Από το 2019 συνεργάζεται ως διδάσκουσα στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας (ΕΙCP)

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!