0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

επιστημονική Ομάδα E.C.I.P.

Home / ΖΟΥΛΙΝΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
EICP_favicon

ΖΟΥΛΙΝΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

M.B.A., M.Sc., Kαθηγήτρια Εγκληματολογίας, Εκπαιδεύτρια Coaching

Καθηγήτρια εγκληματολογίας για 9 χρόνια, σε ιδιωτικό κολλέγιο της Αθήνας και Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, ταυτόχρονα ήταν συντονίστρια του τμήματος ψυχολογίας και κοινωνικών επιστημών.

Υπήρξε μέλος στην ομάδα έργου για τα τοπικά συμβούλια πρόληψης παραβατικότητας σε στενή συνεργασία με δήμους και κοινότητες με σκοπό την υλοποίηση προτάσεων σε σχέση με την πρόληψη.

Μέλος ερευνητικών ομάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία 11 χρόνια ασχολείται ως σύμβουλος σε θέματα εκπαίδευσης και coaching.

Ολοκλήρωσε Bachelor of Arts στις Αστυνομικές Σπουδές τη Κοινωνιολογία, και τις Πολιτικές  Επιστήμες, στο University of Indianapolis,IN, USA στο οποίο και συνέχισε με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.).

Συνέχισε τις σπουδές της με Post-Graduate Certificate στη Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Οικογενειακής Βίας, Pos-Graduate Diploma σε Εγκληματολογική Ψυχολογία & Master of Arts in Criminal Justice (Εγκληματολογία) από το University of Massachussets – Lowel, MA, USA. Επίσης ολοκλήρωσε το ΧΙ Πρόγραμμα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας.

Πρόγραμμα Επίκτητος του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Συνέχισε τις πιστοποιήσεις σε σπουδές Συμβουλευτικής & Coaching. Συνεργάζεται με το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων – Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Ψυχοθεραπείας από το 2019, ως υπεύθυνη του προγράμματος Εγκληματολογίας και διδάσκει θεματικές ενότητες όπως Ψυχική Υγείας και Εγκληματικότητα, Παραβατικότητα Εφήβων.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!