0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΣΟΥ

Κτιστάκη Στέλλα, B.Sc.

Ειδικότητα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια (ε)

Περιοχή

Ελληνικό

Πόλη

Αττική

Κτιστάκη Στέλλα, B.Sc.

Ειδικότητα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια (ε)

Περιοχή

Ελληνικό

Πόλη

Αττική

Πρόγραμμα Αποφοίτησης Ινστιτούτου

Τριετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συνθετική Συμβουλευτική, Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, Μονοετές Πρόγραμμα Θεραπείας Ζεύγους & Συμβουλευτικής Γάμου

Ώρες πρακτικής

+500

Πιστοποίηση

European Federation of Integrative Counselling & Psychotherapy, Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής, European Association for Counselling (υποψήφιο μέλος)

Email Επικοινωνίας

Tηλέφωνο Επικοινωνίας

6976910302

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Εικοστής Ενάτης 15, Ελληνικό, Τ.Κ. 16777

Ιστότοπος Επικοινωνίας

https://eicp.eu/therapeutis/ktistakistella/

Σπουδές

Η Στέλλα Κτιστάκη είναι εξειδικευμένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με Συνθετική Προσέγγιση, η οποία έχει αφοσιωθεί στην παροχή ολοκληρωμένης στήριξης και θεραπείας σε άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχολογικές προκλήσεις. Με εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στη συμβουλευτική ζεύγους και τη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, η κα Κτιστάκη έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα εργαλείων και τεχνικών για να προσεγγίζει τις ανάγκες των πελατών της με αποτελεσματικότητα και ευαισθησία. Έχοντας ολοκληρώσει την πρακτική της στον ψυχιατρική ξενώνα του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, η κα Κτιστάκη έχει αποκτήσει πολύτιμη κλινική εμπειρία και βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν άτομα με ψυχολογικές δυσκολίες. Η πρακτική της στη ψυχιατρική κλινική της Χίου της έδωσε την ευκαιρία να συνεισφέρει στην θεραπευτική πορεία πολλών ατόμων, αναπτύσσοντας παράλληλα την εμπειρία της στη διάγνωση, τον σχεδιασμό θεραπευτικών προγραμμάτων και τη στήριξη των ατόμων κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής τους. Η κα Κτιστάκη έχει εξειδικευτεί στη συμβουλευτική ζεύγους, βοηθώντας ζευγάρια να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν στις σχέσεις τους. Επικεντρώνεται στη βελτίωση της επικοινωνίας, την αντιμετώπιση των συγκρούσεων και την ενίσχυση της συναισθηματικής επαφής, συμβάλλοντας στη δημιουργία υγιών και ισορροπημένων σχέσεων. Επιπλέον, η εμπειρία της στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία της επιτρέπει να εργάζεται με άτομα που αντιμετωπίζουν καταστάσεις άγχους, κατάθλιψης και άλλες ψυχολογικές προκλήσεις. Μέσα από αυτήν την προσέγγιση, η Στέλλα βοηθά τα άτομα να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν αρνητικά σχήματα σκέψης και συμπεριφορές που επηρεάζουν την ευεξία τους. Σήμερα, η Στέλλα εργάζεται σε έναν συμβουλευτικό χώρο που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τους πελάτες της. Με βάση τις γνώσεις της στη συμβουλευτική ζεύγους και τη γνωσιακή συπεριφορική θεραπεία, προσεγγίζει κάθε περίπτωση με εξατομικευμένο τρόπο, ενθαρρύνοντας την αυτοανακάλυψη και την ανάπτυξη των ατόμων που συνεργάζεται. Η πορεία της κας Κτιστάκη αποτελεί έναν συνδυασμό εμπειρίας, εξειδίκευσης και αφοσίωσης στην ψυχική υγεία, διαμορφώνοντας ένα προφίλ ενός επαγγελματία που βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής με αυτοπεποίθηση και ισορροπία. Η κα Κτιστάκη είναι πτυχιούχος (B.Sc.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διπλωματούχος του τριετούς προγράμματος Συνθετικής Συμβουλευτικής, της Μονοετούς Μετεκπαίδευσης στη Θεραπεία Ζεύγους & τη Συμβουλευτική Γάμου, της Μονοετούς Μετεκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία του E.I.C.P. ενώ είναι εκπαιδευόμενη του πενταετούς προγράμματος Συνθετικής Ψυχοθεραπείας.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!