0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΣΟΥ

Παυλίδη Δανάη-Όλγα, B.A.

Ειδικότητα

Ψυχοθεραπεύτρια

Περιοχή

Αθήνα

Πόλη

Αττική

Παυλίδη Δανάη-Όλγα, B.A.

Ειδικότητα

Ψυχοθεραπεύτρια

Περιοχή

Αθήνα

Πόλη

Αττική

Πρόγραμμα Αποφοίτησης Ινστιτούτου

Τετραετές Πρόγραμμα Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας, Μετεκπαίδευση στο Μονοετές Πρόγραμμα: " Το Όνειρο, η Φαντασία & το Σώμα στη Ψυχοθεραπεία"

Ώρες πρακτικής

+500

Πιστοποίηση

Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής, European Association for Counselling, European Association of Psychodynamic Psychotherapy

Email Επικοινωνίας

Tηλέφωνο Επικοινωνίας

6970131651

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Αθήνα, Αττική

Ιστότοπος Επικοινωνίας

https://eicp.eu/therapeutis/pavlididanae/

Σπουδές

Η κυρία Παυλίδη είναι μια έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στη ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία, πρακτική την οποία ασκεί με αφοσίωση στο προσωπικό της ιδιωτικό γραφείο. Με εμπειρία στον τομέα της ψυχικής υγείας, η κυρία Παυλίδη έχει αναπτύξει βαθιά κατανόηση της ψυχολογίας του ανθρώπινου ψυχισμού. Η προσέγγισή της βασίζεται στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία, η οποία αναζητά τις αιτίες των συναισθηματικών προκλήσεων σε βάθος, εξερευνώντας τις ανεξερεύνητες συναισθηματικές και ασυνείδητες διαδικασίες. Με ευαισθησία και σεβασμό, η κυρία Παυλίδη προσφέρει στους πελάτες της ένα ασφαλές περιβάλλον για την εξέλιξη, την ανακάλυψη και την αντιμετώπιση των προσωπικών τους συναισθηματικών δυσκολιών.Με την πάθος της για την ψυχοθεραπεία και τη βαθιά κατανόηση του ανθρώπινου ψυχισμού, η κυρία Παυλίδη βοηθά τους πελάτες της να ανακαλύψουν και να αντιμετωπίσουν τα εσωτερικά τους συναισθηματικά μοτίβα, προωθώντας την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη. Η κυρία Παυλίδη, εκτός από την εξειδίκευσή της στη ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία, έχει επιπλέον μετεκπαιδευτεί στον τομέα της σωματικής ψυχοθεραπείας και της καταθυμικής φαντασιωσικής ψυχοθεραπείας. Αυτή η εμπλουτισμένη εκπαίδευση αποτελεί αναγνώριση της σημασίας της ολιστικής προσέγγισης στην ψυχοθεραπεία. Με την επιπλέον εξειδίκευσή της στη σωματική ψυχοθεραπεία, η κυρία Παυλίδη αντιλαμβάνεται τον στενό δεσμό μεταξύ του σώματος και του ψυχισμού και ενσωματώνει τις σωματικές αντιδράσεις και αισθήσεις στην θεραπευτική διαδικασία. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους πελάτες της να αντιλαμβάνονται και να εκφράζουν τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους μέσω του σώματός τους. Επιπλέον, η καταθυμικα φαντασιωσική ψυχοθεραπεία αναδεικνύει τη δύναμη της φαντασίας και της ασυνείδητης δημιουργίας στη διαδικασία της αυτογνωσίας και της αλλαγής. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους πελάτες να εξερευνήσουν βαθιά συναισθηματικά μοτίβα και αντιλήψεις μέσω της φαντασίας και της έκφρασης. Η ποικιλία των ειδικεύσεων της κυρίας Παυλίδη αντικατοπτρίζει το πάθος της για την συνεχή εξέλιξη και τη δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες της. Εργαζόμενη στο πλαίσιο της ιδιωτικής της πρακτικής, η κυρία Παυλίδη προσφέρει εξατομικευμένη ψυχοθεραπεία σε άτομα που αναζητούν συναισθηματική απελευθέρωση και ανάπτυξη. Με την ευαισθησία και την αφοσίωσή της, είναι αφοπλισμένη για να βοηθήσει τους πελάτες της να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να επιτύχουν μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό τους. Η κα Παυλίδη είναι απόφοιτη (Β.Α.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του τετραετούς προγράμματος Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας & Σχεσιακής Ψυχανάλυσης καθώς και της Μονοετούς Μετεκπαίδευσης: ” Το Όνειρο, η Φαντασία & το Σώμα στη Ψυχοθεραπεία” του E.I.C.P. .

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!