0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΣΟΥ

Σγουράκη Δήμητρα, B.Sc.

Ειδικότητα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια (ε)

Περιοχή

Χανιά, Κρήτης

Πόλη

Κρήτη

Σγουράκη Δήμητρα, B.Sc.

Ειδικότητα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια (ε)

Περιοχή

Χανιά, Κρήτης

Πόλη

Κρήτη

Πρόγραμμα Αποφοίτησης Ινστιτούτου

Τριετές Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης με τίτλο "Το Όνειρο, Η Φαντασία & το Σώμα στη Ψυχοθεραπεία", Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία & Σχεσιακή Ψυχανάλυση (ε)

Ώρες πρακτικής

+500

Πιστοποίηση

Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής, European Association for Counselling , European Association of Psychodynamic Psychotherapy(e)

Email Επικοινωνίας

Tηλέφωνο Επικοινωνίας

6974668929

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Εμμανουηλ Τομπαζη , Νεροκουρου, Χανια, 73100

Ιστότοπος Επικοινωνίας

https://eicp.eu/therapeutis/sgourakidimitra/

Σπουδές

Η κα Σγουράκη έχει μια πλούσια πείρα στον χώρο της Συμβουλευτικής Υγείας Ενηλίκων και της Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας. Έχει εργαστεί με πολλούς ασθενείς από διαφορετικά υπόβαθρα και με ευαισθησία σε μια ποικιλία θεμάτων. Η εμπειρία της περιλαμβάνει διαταραχές όπως η κατάθλιψη, το άγχος, οι φοβίες, καθώς και ζητήματα σχέσεων και αυτοβελτίωσης.Ως ψυχοθεραπεύτρια, επικεντρώνεται στην προώθηση της εσωτερικής εξέλιξης και της αυτογνωσίας των ατόμων που συνεργάζεται μαζί τους. Μέσω της ψυχοδυναμικής προσέγγισης, βοηθά τους πελάτες να εξερευνήσουν τις ανεξερεύνητες πτυχές του εαυτού τους και να αναπτύξουν βαθύτερη κατανόηση του παρελθόντος τους και των επιδράσεων τους στο παρόν. Η ψυχοθεραπεύτρια έχει αναπτύξει ένα ειλικρινές και ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες της, προάγοντας την εμπιστοσύνη και την άνεση στη θεραπευτική σχέση. Έχει αποδειχθεί ότι η εργασία με ανθρώπους και η δυνατότητα να τους βοηθά να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για την ψυχοθεραπεύτρια. Η ψυχοθεραπεύτρια διατηρεί την πολύτιμη αξία της συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης και συμμετέχει σε σεμινάρια, εργαστήρια και κατάρτιση που τη βοηθούν να παραμένει ενημερωμένη με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της ψυχολογίας. Η ψυχοθεραπεύτρια αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να συνεισφέρει θετικά στον τομέα της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας. Η κα Σγουράκη είναι πτυχιούχος (B.Sc.) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Ηρακλείου Κρήτης, απόφοιτη του τριετούς προγράμματος Συμβουλευτικής Ενηλίκων, του Μονοετούς Προγράμματος Σωματική Ψυχοθεραπείας και Κατευθυνόμενης Ονειροπόλησης, ενώ είναι εκπαιδευόμενου του τετραετούς προγράμματος της Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας & Σχεσιακής Ψυχανάλυσης του Ε.I.C.P. – Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!