0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Συμμετοχή του ΨΚΧ στην ετήσια διημερίδα της ΕΕΣ

Home / Νέα & Ανακοινώσεις / Συμμετοχή του ΨΚΧ στην ετήσια διημερίδα της ΕΕΣ
Συμμετοχή του ΨΚΧ στην ετήσια διημερίδα της ΕΕΣ

Περιεχόμενα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

H Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.) διοργάνωσε και φέτος την ετήσια διημερίδα με θέμα «Πνευματικότητα και η Επιστήμη της Συμβουλευτικής – Δημιουργώντας τη Γέφυρα» το οποίο διεξήχθη 26 & 27 Νοεμβρίου στο IST College.
Στόχος της Διημερίδας ήταν με τα εργαστήρια να προσεγγιστεί η Πνευματικότητα, φωτίζοντας τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που την συνοδεύουν, ώστε να δοθεί μια νέα πνοή στην επιστήμη της Συμβουλευτική, αλλά και στη συμβουλευτική πρακτική.
Το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, κέντρο μέλος της Ε.Ε.Σ. συμμετείχε στη διημερίδα μ’εργαστήριο. Ο τίτλος τους εργαστηρίου ήταν «Απώλεια: Θάνατος ή Αναγέννηση;».
Το Κέντρο εκπροσώπησαν άξια οι εκπαιδευόμενες του μεταπτυχιακού προγράμματος Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας, Ελένη Κουρλαμπά, Έυφροσύνη Κουτάντου, Βασιλική Παλαιολογοπούλου και Αργυρώ Παπαδογιωργάκη ενώ την εποπτεία του εργαστηρίου είχε ο ιδρυτής του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων, Αναστάσιος Χαραλαμπάκης.
Το εργαστήριο έγινε δεκτό με μεγάλη αποδοχή τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ε.Σ.
«Τα κορίτσια ήταν πολυ ωραία ως παρουσίες και συνεργασία μεταξύ τους. Η ροή του εργαστηρίου ήταν άψογη! Η δομή του ήταν εξαιρετική. Οι προκλήσεις του στα βιώματα των συμμετεχόντων ήταν αβίαστες αλλα πολυ εστιασμένες στο θέμα του. Και οι ευκαιρίες για αναστοχασμους πάνω στο θέμα αλλεπάλληλες. Μεγάλη η συγκίνηση επίσης. Εξαιρετικό. Μπράβο σας. Ένα απόλυτα βιωματικό εργαστήρι.» Μαρία Σφέτκου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής.
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις εισηγήτριες, τον κο. Χαραλαμπάκη για την εποπτεία του, τους συμμετέχοντες για την τιμή αλλά και την Ε.Ε.Σ. για την ευκαιρία να συμμετέχουμε.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!