0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

επιστημονική Ομάδα E.C.I.P.

Home / ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
EICP_favicon

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Επίκουρη Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, Ψυχολόγος (Ph.D.,PostDoc), Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια(ECP)

Η Ειρήνη Καρακασίδου είναι Επιίκουρη Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Ψυχολόγος, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) με ειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία και Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Παράλληλα με τις ακαδημαϊκές της σπουδές έχει ολοκληρώσει 4ετή εκπαίδευση στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και 2ετή εκπαίδευση στις Συμπεριφορική Θεραπεία για τις Διαταραχές Άγχους. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας (Ε.Ε.ΘΕ.ΨΥ.)  και μέλος του Κλάδου Κλινικής και Θετικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ).

Τα ερευνητικά της ενδιαφέρονται αφορούν στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας, της Θετικής Ψυχολογίας, της Ψυχομετρίας και της Ψυχοθεραπείας και έχει συμμετάσχει ως βασική ερευνήτρια και συντονίστρια σε διάφορα Ευρωπαϊκά Προγράμματα με χρηματοδότηση. Έχει συγγράψει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, κεφάλαια σε βιβλία και έχει μια πληθώρα παρουσιάσεων και βιωματικών εργαστηρίων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ΜΚΟ, σχολεία, επιχειρήσεις και νοσοκομεία.

Δουλεύει ιδιωτικά ως ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο, διδάσκει σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού και είναι εισηγήτρια σε σεμινάρια ειδικού κι γενικού κοινού. Συνεργάζεται με το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων – Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Ψυχοθεραπείας διδάσκοντας Υπαρξιακή Συμβουλευτική, Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία Αγχωδών Διαταραχών.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!