0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Η Δρ Ήβη Λάμπρου στην Ομάδα του E.I.C.P.

Home / Νέα & Ανακοινώσεις / Η Δρ Ήβη Λάμπρου στην Ομάδα του E.I.C.P.

Περιεχόμενα

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας ανακοινώνει με χαρά την προσθήκη νέας εκπαιδεύτριας στο πλαίσιο ενίσχυσης της ακαδημαϊκής ομάδας και της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχει.

Επικοινωνιολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, η Ήβη Λάμπρου, (ΒΑ, ΜΑ, Ph.D. ΕCP.) εργάζεται ως καθηγήτρια στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Frederick  αλλά και ως θεραπεύτρια.  Το επιστημονικό της υπόβαθρο, της επιτρέπει να συνδυάζει την επιστήμη της επικοινωνίας με τη δυναμική της ψυχοθεραπευτικής πράξης, εστιάζοντας στην  κατανόηση των περίπλοκων τρόπων με τους οποίους η επικοινωνία διαμορφώνει την ατομική εμπειρία και τις διαπροσωπικές σχέσεις

Η Ήβη Λάμπρου έχει σπουδάσει επικοινωνία στην Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει εργαστεί σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Κύπρο.  Είναι συστημική ψυχοθεραπεύτρια, και έχει ολοκληρώσει εκπαιδεύσεις στην Τραυματοθεραπεία (E.I.C.P. – Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας), την Αφηγηματική και τη  μη Βίαιη Επικοινωνία.

Η ερευνητική της δραστηριότητα επικεντρώνεται στη διαφοροποιημένη αλληλεπίδραση μεταξύ των προτύπων επικοινωνίας, της ψυχικής υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης. Συμμετέχει σε συνέδρια και ερευνητικά προγράμματα, ενώ αρθρογραφεί συχνά σε επιστημονικά περιοδικά και  στα Μέσα Επικοινωνίας.

Η Δρ Λάμπρου θα συμβάλει στην επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων του Ινστιτούτου μέσω της παροχής εξαιρετικών διαλέξεων, της ενθάρρυνσης της έρευνας και της καθοδήγησης των φοιτητών. Η προσθήκη της Δρ Λάμπρου αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ακαδημαϊκής μας κοινότητας και την προώθηση της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης.

 

Είναι μεγάλη μας χαρά αυτη η νέα συνεργασία.

Eκ μέρους της διοίκησης του Ινστιτούτου

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!