0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

επιστημονική Ομάδα E.C.I.P.

Home / ΡΑΛΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
EICP_favicon

ΡΑΛΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

MSc in Couns. Εκπαιδεύτρια Συμβουλευτικής & Συμβουλευτικής Πένθους

Η Ελευθερία Ράλλη είναι ψυχολόγος , με ιδιωτικό γραφείο στη Γλυφάδα.

Έχει Πτυχίο ψυχολογίας (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Bachelor of Arts in Psychology (Deree College- The American College of Greece, GR) και μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο City University του Λονδίνου.

Έχει κάνει εκπαίδευση στη Συστημική ψυχοθεραπεία στο  Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (Σ.Ι.Θ) και στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Μ.Κ.Α.) και είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος τραυματοθεραπείας EMDR από το Ινστιτούτο τραυματοθεραπείας Αθηνών.

Έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση ψυχομετρικών τεστ Rorschach, TAT,CAT και συμμετείχε σε καταρτίσεις σχετικά με το τραύμα την εμψύχωση νέων και την διαχείριση πένθους σε παιδιά και ενήλικες.

Είναι εξωτερικος συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αντικείμενο την   ”Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την  Υγεία”, υπεύθυνη στο Συμβουλευτικό Κέντρο στο Πένθος «Μέριμνα» ( Εταιρεία για την φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστεια και τον Θάνατο) στην Αθήνα , και του παιδικού σταθμού «Χαμόγελο».

Στην κλινική πράξη έχει εργασθεί σε παρεμβάσεις καταστροφών ( σεισμό, πυρκαγιά στην Πελοπόννησο, )  έχει ασχοληθεί με τη συμβουλευτική σε θέματα υγείας απώλειας και αγχώδεις διαταραχές.

Τέλος, έχει λάβει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια, και είναι μέλος συλλόγων, όπως του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, ιδρυτικό μέλος του Μ.Κ.Ο. σωματείου “Ελληνική Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης σε Καταστάσεις Μαζικών Καταστροφών” και μέλος της ΣΕΒΕ Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!