0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Ψυχολογική υποστήριξη στους πληγέντες

Home / Νέα & Ανακοινώσεις / Ψυχολογική υποστήριξη στους πληγέντες

Περιεχόμενα

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας E.I.C.P. ανταποκρινόμενο στο έκτακτο γεγονός των πρόσφατων πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα, δηλώνει την πλήρη αλληλεγγύη του σε όλους τους πληγέντες και προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε εκείνους που έχουν πληγεί από αυτήν την τραγωδία.

Οι πυρκαγιές έχουν προκαλέσει καταστροφές στη φύση, απώλειες ανθρώπινων ζωών και σημαντική ψυχολογική ταραχή σε εκείνους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, σπίτια και προσωπική περιουσία. Η ψυχολογική επίδραση των πυρκαγιών μπορεί να είναι βαριά και δύσκολη για πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πόνο, απώλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον. Στο E.I.C.P., κατανοούμε τον τεράστιο και πολυδιάστατο αντίκτυπο αυτών των γεγονότων στην ψυχική ευημερία των ανθρώπων και επιθυμούμε να προσφέρουμε την υποστήριξή μας σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι ψυχοθεραπευτές και τραυματοθεραπευτές μας είναι διαθέσιμοι για δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας, προσφέροντας ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για να εξερευνήσουν και να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους και τις αντιδράσεις τους μπροστά στα γεγονότα αυτής της φύσης. Προσφέροντας την υποστήριξή μας, στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους πληγέντες να αντιμετωπίσουν το άγχος, την κατάθλιψη, την αβεβαιότητα και την τραύματα που προέκυψαν από αυτήν την έκτακτη κατάσταση. Η ψυχολογική ευημερία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάρρωση και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν μετά από μια τέτοια καταστροφή.

Όλοι εκείνοι που ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από αυτήν τη δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία καλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 28210-70830
Email: counselling@eicp.eu

Στο E.I.C.P., συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την κοινότητά μας και να παρέχουμε βοήθεια σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Είμαστε αλληλέγγυοι με τους πληγέντες και ελπίζουμε πως μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε να ανακάμψουν και να ανταποκριθούν τα βέλτιστα σε αυτή τη περιπέτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και συντονισμός των συνεδριών ψυχοθεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!