0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Επίσημα αναγνωρισμένο μέλος του BACP

Home / Νέα & Ανακοινώσεις / Επίσημα αναγνωρισμένο μέλος του BACP

Περιεχόμενα

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε ότι το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας (EICP) έχει γίνει πλέον Οργανωσιακό Μέλος του Βρετανικού Συμβουλίου Ψυχοθεραπευτών (BACP) (Membership number: 00276525).

Το BACP είναι μια ανεξάρτητη οργάνωση που εκπροσωπεί τους επαγγελματίες ψυχοθεραπευτές στο “Ηνωμένο Βασίλειο” και είναι γνωστό για την προώθηση υψηλών προτύπων και δεοντολογίας στον τομέα της ψυχοθεραπείας. Η συνεργασία με το BACP ενισχύει την αξιοπιστία και την επαγγελματική μας καταξίωση, ενώ παρέχει πρόσβαση σε ποικίλες πηγές γνώσης και ευκαιρίες δικτύωσης.

Ως Οργανωσιακό Μέλος του BACP, το EICP συμμορφώνεται με τους υψηλούς προτεινόμενους κανόνες και πρότυπα του BACP στην παροχή ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών. Αυτή η συνεργασία ενισχύει την δέσμευσή μας για την ποιότητα, την επαγγελματική εξέλιξη και την προσφορά ασφαλούς και αποτελεσματικής ψυχοθεραπευτικής πείρας στους πελάτες μας.

Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέλος του BACP και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλει στην ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη και ανάπτυξη του EICP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για το BACP, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο: https://www.bacp.co.uk/.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του EICP

 

Για εγγραφές

Για απορίες

Δείτε τα βιβλία μας

Βρες τον Θεραπευτή σου

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!